Anmeldelse af Diberte - Alberte kanin samt Anna sutteklud

Testet af: Simone Østergaard - 24. sep. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Diberte - Alberte kanin samt Anna sutteklud

Jeg har de sidste 14 dage testet kaniner fra Diberte. Og faktisk synes jeg, det har været svært at teste. Vi har testet en nusseklud og en bamse.

Sigga er efterhånden så stor nu, at en nusseklud ikke er noget, hun bruger, og hun har faktisk aldrig gjort det. Den ligger i hendes seng, men hendes Jellycat kanin, som hun har haft fra nyfødt er stadig hendes favorit og den hun rækker ud efter, når hun skal sove.

Hvis jeg skal sige noget generelt om nussekluden, så er den virkelig fin og et sødt alternativ til en helt almindelig stofble, men for vores vedkommende skulle den nok have været med fra start – altså da Sigga var helt lille.

Derforuden har vi også testet en Diberte kanin bamse. Igen er der kredset om detaljerne, håndværket er i orden og designet er unikt. Men nu er det bare sådan, at jeg har et barn, som generelt er ret ligeglad med legesager osv. i øjeblikket, så den var sjov 5 minutter og så var det ligesom det. Dog vil jeg sige, at jeg tror, den bliver en hitter, når Sigga bliver større, fordi den kan puttes i hendes dukkeseng, den kan få tøj på osv., så på det plan er jeg ikke i tvivl om, at hun nok skal få glæde af den senere, men lige nu er hun ligeglad. Der er det stadig hendes Jellycat, der vinder konkurrencen over bamser.

Diberte kanin bamsen kommer i en fin lille pose samt med en lille besked om, hvem hun er. Det er en super fed måde at få en vare leveret på – altså ved at bamsen ”fortæller” sin historie, hvordan den kom til verden osv. Det var en af de ting, jeg bed særligt mærke i. Detaljer er en vigtig ting for det færdige resultat og for mig var denne lille besked prikken over i’et.

Overordnet set synes jeg rigtig godt om produkterne fra Diberte. De er unikke, de er anderledes og det er godt håndværk. For vores vedkommende passede de bare ikke til Siggas alder lige nu, det kan sagtens være anderledes for andre børn, og det hænger i vores tilfælde nok også sammen med, at Sigga er mere interesseret i at undersøge alverdens ting, og derved hurtigt mister interessen for legetøj, da der skal ske noget mere omkring hende.

Simones samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Simone Østergaard
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Diberte - Alberte kanin samt Anna sutteklud: