Anmeldelse af Den Gamle Skole - Klodser

Testet af: Christina Lund Bitsch - 4. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Den Gamle Skole - Klodser

Så er vi klar med en anmeldelse af klodser fra ”Den gamle skole”.

Jeg har længe ville købe disse fine klodser til mine børn - både på grund af designet og funktionaliteten. Jeg elsker når legetøj er både smukt og brugbart på en og samme tid. Bonus er at de er i  træ og retrostilen.

 Klodserne har sjovt nok 4 sider ;-) De 2 af siderne er med bogstaver, 1 side med tal og den sidste med forskellige dyr. 

 Egentlig er det Vigga som er  testpersonen for babyview, men i det her tilfælde var det nok mest Milo på 3 år(snart 4 år) der fik lov til at teste.

Vigga fik førsteret til og teste klodserne og der blev bygget små tårne og  så blev de væltet. De blev smagt lidt på, og kastet med.  Jeg fik også en svingende klods lige i hovedet, men ingen mærker. Jeg tør derfor godt at svare på spørgsmålet om at kanterne er skabe, - Det er de ikke.  Så fik jeg en mere. Det var en ren fest – for Vigga!

Jeg ser rigtig meget frem til, at Vigga kan få lidt mere glæde af klodserne.  Jeg tror at vi til og starte med, kommer til at bruge klodserne, for at genkende dyrene og tilknytte sjove dyrelyde. Senere hen kommer vi helt sikkert til og lære at tælle med klodserne. 

Så blev det Milos tur til at teste. Han kunne næste ikke vente, fordi han kunne spotte hans forbogstav M. Jeg så selv ret meget frem til at Milo skulle i krig med klodserne, for noget der fanger hans interesse rigtig meget i tiden, er nemlig bogstaver og det at kunne stave til noget.  Han bliver så stolt.

Han fik hurtigt fundet bogstaverne frem og stavet til Milo.  Det skal lige siges, at de i hans børnehave gør rigtig meget brug af ordkort, og at han deraf har fået sin store interesse. Her bruger de dog små bogstaver,  da børnene på den måde lettere kan skelne imellem bogstaverne. Det var altså lidt af  en udfordring, da  disse klodser er  med store bogstaver. Udover at klodserne er fantastiske til at lære stavning, er de også super gode til at lære at tælle og ikke mindste regnestykker. Så langt er vi dog ikke endnu, men muligheden er der, da +, - og = også er en del af pakken. 

Jeg ville ønske, at man i stedet for at lave 2 sider med store bogstaver, så lavede man en med lille og en med store. Da vi i både Viggas vuggestue og Milos børnehave er vant til at læringen gøres nemmere med de små bogstaver, afspejler det sig nok lige i min bedømmelse.  Derudover savner jeg en opbevaringsæske, så de kan pakkes sammen, hvis man f.eks skal i sommerhus eller på en anden tur. 

Jeg vil dog til enhver tid anbefale ”den gamle skoles” klodser. Jeg som mor, syntes de er enormt dekorative. Jeg foretrækker trælegetøj til mine børn, da jeg syntes at det holder bedre og så er det bare smukkere og se på end plastik.  Udover dette er de jo enormt funktionelle til børn i alle aldre. Milo har nu lært og stave til MOR ;-)

 

Christinas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Christina Lund Bitsch
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Den Gamle Skole - Klodser:
Vi har desværre ikke registreret nogen salgsteder af dette produkt endnu.