Anmeldelse af Brother Max - Badelegetøj

Testet af: Line Heegaard - 1. jul. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Brother Max - Badelegetøj

Så har vi testet badelegesager fra Brother max...

Det var et HIT!. Der er fem ting i alt. Det er en super god kombination. Man leger, lære at vaske sig og træner fin motorikken samt følesanserne. Oveni så er der varmemåler i, så er vandet for varmt bliver de orange dutter gule. Det blev vores ikke, men testede dem lige af under en ret varm vandhane og det virkede med det samme!

Den aller første som fangede Milos opmærksomhed var hårbørsten, sådan en kender han i forvejen og vidste hvordan den skulle bruges. Så den blev undersøgt grundigt :) Dog syntes jeg ikke den var ret behagelig da selve dutterne som man reder håret med, er meget hårde. Kunne godt have været blødere og mere børnevenlig.

Jeg gav ham en ting af gangen først så han kunne undersøge dem alle og så til sidst alle på en gang, så han kunne vælge favoritterne.

Næste var skovlen med hullerne, den var helt klart sjov - og den sad han længe med. Den henvender sig super godt til hans alder (1 1/2 år). Det kan hurtigt blive kedeligt med bolde og plastik ænder til badet, så denne var et hit.

Vaskekluden interesserede ham slet ikke. Men jeg vaskede ham dog et par gange på kroppen med den og jeg tror sagtens han forstod at det var til at vaske sig med og ikke et rigtig legetøj. Så jeg kunne desværre ikke snyde banditten :)

Ranglen var rigtig fin, dog var den heller ikke et hit, men helt klart kanon til en på 6-12 mdr! Man kan både vaske kroppen med den bløde pude og samme tid bruge den som legetøjsrangle.

Den runde rangle med hul i, var også en af favoritterne. Han tog den selv på som armbånd og rystede den samt lagde den på vandet og fik den til at flyde. Så den vil jeg sige er super god til badet med flere funktioner.

Alt i alt rigtig lækre badesager og mærkes som rigtig god kvalitet. Jeg er vild med at der er varmemåler på, så når vores lille baby-dreng kommer til verden og det er ekstra vigtigt temperaturen er helt rigtig.

Milo kommer til at lege i badet med disse sager længe. Vi er vilde med dem.
Han er en rigtig undersøger og disse legesager holder fokus og koncentrationen længere tid end almindelige legesager så som flyde ænder, bolde vaskeklude osv.

Lines samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Line Heegaard
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Brother Max - Badelegetøj: