Anmeldelse af BRIO - Race Car og Stacking Clown

Testet af: Sandra Sindbæk Mikkelsen - 23. jun. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af BRIO - Race Car og Stacking Clown

Så har vi herhjemme testet BRIO Stacking Clown og Race Car i 1 måneds tid, og vi er klar til en vurdering af oplevelsen med legetøjet.

Begejstringen var stor da han pakkede æskerne med legetøjet ud – stable klovnen fangede ham først og han begyndte straks at tage ringene af og på. Efter lidt tid fik han øje på bilen og begyndte straks at suse rundt med den, men fandt dog hurtigt tilbage til den farvestrålende klovn. 

 
STACKING CLOWN/STABLE KLOVN

Stable klovnen, som jo er en gammel klassiker,gav rigtig god anledning til at tælle, tale om farver, øve finmotorikken, koordination og koncentration. Produktet hedder fra 19 mdr. + og Marcus havde ingen problemer med at få ringene sat på. Dog var rækkefølgen straks en anden sag, og ringene blev som oftest sat på i en tilfældig rækkefølge, medmindre han fik lidt hjælp til at vælge de rigtige farver. Nyhedsværdien faldt dog efter 1 uges tid, og han begyndte at syntes det var sjovere at kaste ringene af og smide dem rundt på værelset og sige BANG og bruge pinden til at fægte med! Den kræver derfor at jeg sætter mig ned sammen med ham og motiverer ham til leg.Kvalitetsmæssigt, er BRIO jo fantastisk og på trods af de mange kasteture, er den stadig pæn og kan holde til rigtig meget. Dog er materialet jo træ, og har derfor fået nogle små hakker, men det er jo hvad der sker når det er en tumling der har den i hænderne.

RACE CAR/RACER BIL

En anden klassiker fra BRIO er racer bilen. Herhjemme blev bilen fundet frem mere sporadisk, og den blev kørt rundt på sofaen, på væggene og i hele huset, men efter få minutters køren rundt, fandt han hurtigt på noget andet at kaste sig over. Dog blev den fundet frem når der skulle leges med de andre biler i hans bilgarage og der var den super god. Den kører virkelig godt og den er nem at få fart på og det er jo sjovt når den kan køre rigtig hurtigt fra den ene ende af rummet til den anden. Den er let i materielet, nem at holde om for små fingre og er uden tvivl den bedste bil i den kategori vi har haft, og på trods af mange stød og slag, ser den stadig ud som ny - Og så synes moderen jo at det er dejligt den er super sej og lidt retro at have stående fremme på drengeværelset. 

SAMLET VURDERING

De fleste børn på 1,5 år har krudt bagi og Marcus kan have svært ved at bevare koncentrationen længere tid ad gangen, før han finder på noget nyt at lege med. Det samme gjaldt for de to stykker legetøj, der efter kortere tids leg, blev skiftet ud med noget andet. Dog er jeg sikker på at det er legetøj han vil få glæde af i mange år, da det kan udfordre forskellige aldersstadier, afhængig af hvor barnet er i sin udvikling.  Derfor får BRIO legetøjet en høj karakter baseret ud fra god kvalitet, tidsløst design, gode motoriske udfordringer, samt det faktum at barnet kan have glæde af det i mange år. 

Sandras samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Sandra Sindbæk Mikkelsen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om BRIO - Race Car og Stacking Clown:
Vi har desværre ikke registreret nogen salgsteder af dette produkt endnu.