Anmeldelse af Det Lyserøde Børnetoilet

Testet af: Lise Svendsen - 2. sep. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Det Lyserøde Børnetoilet

Olivia har i en periode testet den smukkeste udgave en en potte, jeg nogensinde har set, nemlig dette skønne og LYSERØDE toilet.

Toilettet er egentlig en potte, hvor man blot hiver sådan en lille "spand med hank" ud bagfra, når barnet er færdig og så er det samme procedure, som de fleste af os kender fra en alm potte. Det er super nemt at løfte op og få spanden ud.

Den lille spand er ret nem at rengøre sammenlignet med de klassiske potter, som er noget større - så her er der topkarakter.

Toilettet kan ikke skilles ad og fylder derfor en anelse mere end de fleste potter. Det er bare lige som om, at det er uden betydning, for det er særdeles pænere at kigge på end sådanne en åben potte. Toilettet her, har nemlig noget MEGET VIGTIGT, ET TOILETBRÆT:

Det kan altså lukkes, hvilket er ret praktisk i forhold til støv osv, men det har også givet Olivia en fornemmelse af, at vi har med et rigtigt toilet at gøre - hun sætter nemlig en stor ære i, selv at åbne og lukke sit lyserøde toilet. 

Her hjemme kalder vi det "det lyserøde toilet" og bruger ikke ordet potte - det har givet Olivia en anden forståelse af konceptet 

Det her skønne lyserøde toilet kan selvfølgelig også fåes i andre farver, fx. en fin blå farve.

Det kan selvfølgelig også fåes neutralt i hvid, så bliver det knap så synligt.

Toilettet koster 199kr og ligger hermed i samme prisgruppe, som nogle af de velkendte potter. Det kan købes hos babysyar.dk og leveringen er hurtig. 

Toilettet er af plastik, men virker absolut robust og vi har ikke haft problemer med, at materialet ikke har været stærkt nok eller lignende. Det passer rigtig fint i størrelsen til børn fra omkring 2 år.

Det er desuden brugervenligt, da det er nemt at komme til spanden og få den rengjort. Toilettet kommer samlet i en kasse, så det var virkelig også overkommeligt. 

Vi har kæmpet lidt med Olivia mht toilet og potte og derfor var dette her simpelthen en FORSØG VÆRD! Olivia er stadig ikke blevet befri, men hun har klart fået lysten tilbage - og synes hendes helt eget toilet er ret sejt og spændende.

Vi kæmper videre og vi siger tak til det lyserøde toilet, for at hjælpe os den rigtige vej!

Lises samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Lise Svendsen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Det Lyserøde Børnetoilet: