Anmeldelse af Babymoov - Skråstol

Testet af: Pernille Øhlenschlæger Pedersen - 14. feb. 2016
Bedømmelse:

Anmeldelse af Babymoov - Skråstol

Vi har været så heldige, at teste en skråstol fra Babymoov igennem www.babyengros.dk

Jeg modtog pakken med stolen på et tidspunkt hvor min mand var væk med arbejdet i en uge.
På det tidspunkt var tvillingerne uden rutiner og jeg havde ofte to grædende babyer. Så i kan nok forstå, at jeg noget febrilsk fik pakket stolen ud for at få den i brug.
Det tog ikke lang tid at samle og jeg vil vove at påstå, at selv en med ti tommelfingre ville kunne samle den.

Arthur var første testbaby og han fandt med det samme den ro som jeg på det tidspunkt desperat søgte. Sådan!

Denne stol er klart luksusudgaven når vi snakker skråstol.
Den kan rotere 360 grader og det er en fordel, da stativet stolen ikke kan rykkes rundt imens barnet er i.
Den har fem forskellige rygindstillinger, hvor de to af dem er beregnet til hvis babyen falder i søvn. Vi har ikke prøvet hvor vores børn er faldet i søvn i den, da de nu sover i barnevognen og ellers leger når de er vågne og nok er alt for underholdt i stolen. 
Min venindes lille baby faldt dog i søvn i den, så det kan lade sig gøre.

Man kan trykke på en knap, som får stolen til at svinge i lavere hastighed hvis barnet falder i søvn og i højere hastighed når barnet vågner. Den har fem forskellige hastigheder. Mine børn synes den højeste hastighed er rigtig sjov og de ligger og smiler, alt imens de dasker til legetøjet som hænger i øjenhøjde.

Stangen med legetøjet kan justeres i tre positioner, hvilket har været en fordel i takt med at de er vokset. Det er visuelt en flot stol og jeg er glad for de sarte farver. Betrækket kan tages af og vaskes, hvilket jo klart er en fordel, især nu hvor vi er begyndt på mos, som man med stor fordel også kan bruge stolen til.

Stolen er genial i mange sammenhænge. Min nevø på snart tre år synes den er SÅ sjov og Arthur fik noget af tur. Der er otte forskellige melodier og det synes en på tre år er sjovt. Min nevø kom i øvrigt i øjenhøjde med Arthur som lå i stolen. Jeg tænker, at den ville være rigtig god i et hjem med større søskende.

Man kan ikke komme til at trykke på en forkert knap og barnet er jo sikret i selen. Jeg bruger foden til at trykke på knapper og det kan man nemt, så man ikke skal bøje sig ned.

Efter vores børn har fået nogenlunde faste sovetider og sover 16-18 timer i døgnet, så bruger vi den ikke så meget mere, da vi får ordnet alt det praktiske imens de sover. Men de dage hvor min mand er på døgnvagt er den god til lige at underholde, imens man skifter ble eller er optaget af det andet barn.

Stolen er god underholdning og de er aldrig begyndt at græde i den, hvilket er klar tegn på, at den er godkendt fra vores tvillinger.

Jeg vil dog virkelig ønske, at den var lidt mere flytbar og det er faktisk eneste minus.

Jeg vil klart anbefale stolen, hvis man vel og mærke har brug for en skråstol. Man kan med stor fordel købe stolen og bruge den til flere søskende, da stolen kommer med livstidsgaranti og når den er pakket sammen fylder den ikke meget.

Vores børn forbinder stolen med tryghed, hygge og sjov. Jeg kunne ikke forestille mig bedre kvalitet. 

Pernilles samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Pernille Øhlenschlæger Pedersen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Babymoov - Skråstol :