Anmeldelse af Babydan - Guard Me gitter

Testet af: Maria Madsen - 7. aug. 2015

Anmeldelse af Babydan - Guard Me gitter

Vi bor i lejlighed i to etager og har løbende gjort lejligheden sikker for vores søn på 9 måneder, og har med vilje ventet med at afspærre trappen, da det sikkert ville vare meget længe, før han ville op af den.

Pludselig en dag stod han på trappen - og dagen efter blev vi spurgt af babyview, om vi var interesseret i at afprøve BabyDans gitter for trappen - JA TAK - det kunne ikke gå hurtigt nok! Perfekt timet!

Guard Me gitter består af en foldbar del og en ekstra del, som man kan købe ved siden af, hvis ens trappe eller dør er bredere end hoveddelen af Guard Me.

Opsætning

Først og fremmest vil jeg godt indrømme, at jeg nærmest intet har haft at gøre med at opsætte gitret ved trappen, da min kæreste straks tog skruetrækkeren i hånden og tog sig af det. I vores lejlighed har vi en ståltrappe, og det viste sig ikke sådan lige at være til at opsætte gitret her. Jeg tror, at det ville gå noget lettere, hvis vores trappe havde været anderledes, eller hvis gitret skulle op ved en dør. Det skyldes, at der naturligvis skal være noget, som gitret kan skrues fast i, hvilket ikke var let, da trappen er af metal. For at afhjælpe dette, opsatte vi nogle træpinde og satte dem fast på metaltrappen med strips for at kunne skrue gitteret ordentlig fast herpå. Da det var gjort, skulle gitret fastmonteres, hvilket var super nemt. Min kæreste sagde også bagefter, at det var noget af det letteste, han nogensinde havde samlet - IKEA GO HOME!

Sådan er den i brug

Når jeg har været på besøg hos andre med børn har de altid haft sådan et gitter for trappen, der består af metaltremmer, og jeg har altid syntes, at de var lidt svære at åbne – i sær med en hånd. Alt for børnesikker for mig! Både min kæreste og jeg er blevet meget positivt overrasket over, hvor nem BabyDans gitter er at bruge, og det er bestemt intet problem at åbne og lukke det med én hånd. Man skal blot hive ud og trykke knappen ned, og så sker det smarteste nogensinde…. gitret åbner sig automatisk over til den anden side som en slags harmonika. Det er simpelthen så smart. Dette gør det utroligt nemt at anvende, når du står med baby i den anden arm.
Vi er også utroligt glade for, at BabyDans gitter er uden tremmer og er i ét stykke, for så kan vores søn ikke få noget i klemme og putte sine hænder, fødder eller andet igennem gitret. Det er også rigtig dejligt, at når gitteret ikke er i brug, sidder det ude i den ene side og fylder ikke ret meget. De andre gitre jeg har set, skal være for trappen hele tiden, og det behøver man ikke med BabyDans gitter. 

Jeg har haft besøg af min niece på 4 år, og som I kan se på billedet, kan gitret også bruges til at lege med. Det var i hvert fald sjovt for hende at gemme sig bag det.

Det bedste ved gitret er, at nu er hjemmet mere sikker for vores søn, der kravler rundt og rejser sig op af alt og elsker trapper!

 
Denne test er udført og skrevet af Maria Madsen
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Babydan - Guard Me gitter: