Anmeldelse af Andemors verden - Badelegetøj

Testet af: Nanna Yngve Pretzmann - 28. okt. 2015
Bedømmelse:

Anmeldelse af Andemors verden - Badelegetøj

Så er der testet badelegetøj fra Andemors Verden.

Mine store piger på 3 år har siden det allerførste bad elsker det og har aldrig kunne få nok af badning.

Derfor har vi også haft lidt forskelligt legetøj henad vejen, men som de er blevet større har de ligesom mistet interessen for det. Det har dog ikke været tilfældet med badelegetøjet fra Andemors Verden. Ganske vist er det ikke det samme, som de har kastet deres kærlighed på og det ville nu også ha’ undret mig hvis det var.
De to er forskellige som dag og nat. Den ene går utrolig meget op i prinsesser, så hun var nærmest ved at dåne, da hun fik prinsesseslottet fra Bathblocks stukket i hånden. Det var lige noget for hende. Sættet består af en masse klodser, som der kan bygges med. Klodserne kan klistres på våde fliser og derved kan man lave et fint slot. En prinsesse og en prins er der selvfølgelig også med. Og jeg må sige, at det virkelig sparker til fantasien der bag badeforhænget.

Den anden har kastet sig kærlighed på skyen fra Moluk. Man kan holde den under vand, så den fyldes og når man tager den op, så regner den. Ja eller tisser, som pigerne siger. Det kan de grine meget af fjollehovederne.

Vores mindste(11mdr) får også æren af at låne legetøjet, når hun kommer i badekaret og hun elsker at prøve og fange regnen fra skyen. Hun kluk ler hver gang og det er en fryd at være med til. Mht holdbarheden, så har vi brugt legetøjet i små tre uger og der er endnu ingen brugsspor.

Nannas samlede vurdering

Kvalitet
Brugervenlighed
Værdi
Denne test er udført og skrevet af Nanna Yngve Pretzmann
Se her hvor du kan købe eller læse mere om Andemors verden - Badelegetøj: